Slovenščina

Predelava plastičnih mas

Najmodernejša tehnologija pihanja in brizganja izdelkov iz plastike. Plastična embalaža od zamisli do končnega izdelka.

Kakovost

 


Prejeti certifikat po Standardu ISO 9001:2008 potrjuje, da je poslovni sistem PLASTIKE REPOVŠ obvladovan, natančno dokumentiran in usklajen z izbranimi dokumenti, ter da je njegova uporabnost konstantno preverjana. Vzdrževanje takega načina dela je za nas motivacija za stalne izboljšave naših poslovnih odnosov.

 

Vodstvo skrbi za izpolnjevanje zakonov, odredb in predpisov, ki jih od nas zahteva družba in prevzeti standardi. Načrtovani razvoj s politiko vrhunskih konkurenčnih prednosti, ki zajemajo kakovost, dobavno zanesljivost in prilagodljivost ter z zniževanjem stroškov v skladu z zahtevami in pričakovanji kupcev, nam zagotavlja dolgoročno eksistenco podjetja.

V podjetju PLASTIKA REPOVŠ se zavezujemo, da bomo svoj odnos do okolja nenehno izboljševali in preprečevali onesnaževanja.

V maju 2009 smo pridobili potrdilo o skladnosti materialov in izdelkov namenjenih za stik z živili.

Naša proizvodnja je ocenjena kot skladna z evropsko zakonodajo ES št.1935/2004 ter slovenskim Pravilnikom o polimernih materialih in izdelkih namenjenih za stik z živili.

Naši večplastni izdelki so certificirani na celotno migracijo v kislih in nevtralnih-oljnih medijih po zgoraj navedenem Pravilniku.

Proizvodnja za prehrambeno industrijo je dodatno certificirana pri SIQ in je del certifikata ISO 9001:2008.

Želite ponudbo?

Želite naš strokoven nasvet ali neobvezujočo ponudbo?

01 562 13 92

plastika repovš

Predelava plastičnih mas je že vse od leta 1985 glavni segment našega poslovanja.

Več o nas