Slovenščina

Predelava plastičnih mas

Najmodernejša tehnologija pihanja in brizganja izdelkov iz plastike. Plastična embalaža od zamisli do končnega izdelka.

O podjetju Plastika Repovš

Predelava in obdelava plastike in plastičnih mas je v Plastiki Repovš, uveljavljenem in razvijajočem se podjetju na področju plastičnih mas, glavni segment poslovanja.

 

Vizitka podjetja

Naziv podjetja: Plastika Repovš d.o.o.
Sedež podjetja: Gmajna 13, 1236 Trzin, Slovenija
Telefon: (01) 562 13 92
Faks: (01) 562 14 04
E-naslov: info@plastika-repovs.si
Davčna št.: SI 31100007
Matična št.: 6780881
   

 

Začetki in razvoj

Potem, ko smo leta 1985 začeli v skromni, komaj 30 m2 veliki delavnici, smo proizvodnjo leta 1991 selili v bistveno večjo, a še vedno najemniško proizvodno halo. V tem obdobju smo se tudi odločili za nakup gradbene parcele v industrijski coni Trzin.

Tu smo gradnjo proizvodne hale s 1100 m2 končali leta 1997, v letu 2008 pa smo dokončali še gradnjo nove proizvodno-skladiščne hale, ki je zgrajena na dokupljenem zemljišču. Z novo halo, ki je povezana z obstoječo, smo pridobili novih 2000 m2 površine.

Leta 2015, po natanko 30 letih delovanja, se je lastnik podjetja odločil za preoblikovanje družbe iz samostojnega podjetnika v družbo z omejeno odgovornostjo.

Proizvodnja Plastike Repovš je usmerjena v predelavo in obdelavo plastičnih mas.

Izziv so nam vse vrste tehnologij obdelave plastičnih mas ter produkti raznih oblik in dimenzij, narejeni iz različnih polimerov. Ravno zato smo prvi na slovensko tržišče vpeljali koekstruzijsko pihanje embalaže in izdelavo PET embalaže z velikim premerom vratu.

Podjetje zaposluje strokovne kadre, vlaga v nadaljnja izobraževanja in podpira in štipendira mlade, ki prinašajo nove ideje v strokovni team Plastike Repovš.

Zavedamo se pomembnosti ohranjevanja okolja in prekomerne porabe energij. Naše vodilo je vlaganje v sodobne tehnologije z nizkimi porabami energentov ter izdelavo artiklov z nizko maso in visoko kvaliteto. Kupcu želimo ponuditi celosten produkt, ki je od zasnove do končnega rezultata ustvarjen v naši firmi.

Želite ponudbo?

Želite naš strokoven nasvet ali neobvezujočo ponudbo?

01 562 13 92

plastika repovš

Predelava plastičnih mas je že vse od leta 1985 glavni segment našega poslovanja.